Handfeeding για όλα τα είδη παπαγάλων!πρόγραμμα και πληροφορίες

View previous topic View next topic Go down

Handfeeding για όλα τα είδη παπαγάλων!πρόγραμμα και πληροφορίες

Post by Admin on Tue May 24, 2016 12:22 am



Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να ταΐζετε το νεοσσό με τον πιο σωστό τρόπο. Η κρέμα πρέπει να είναι ανάμεσα στους 39-40 βαθμούς. Αν θα είναι πιο ζεστή (41 -42 βαθμούς) θα καεί ο πρόλοβος του μωρού. Τα μωρά δεν καταλαβαίνουν αμέσως ότι κάηκαν και συνεχίζουν να τρώνε ζεστή κρέμα. Μέχρι που σε 2-3 μέρες μετά το αρχικό κάψιμο θα εμφανισθεί ένα κόκκινο-μαύρο σημείο στο πρόλοβο, στην χειρότερη περίπτωση θα δείτε μια τρύπα στο πρόλοβο που θα αιμορραγεί και το φαγητό θα στάζει απέξω. Μωρό με καμένο πρόλοβο πρέπει να το δει αμέσως έμπειρος κτηνίατρος και να του δώσει αντιβίωση. Τα περισσότερα πουλιά με σοβαρό κάψιμο στο πρόλοβο πεθαίνουν.
Αν η κρέμα είναι κρύα δηλαδή κάτω από 38 βαθμούς, ο πρόλοβος του μωρού θα σταματήσει ή θα αργεί να δουλέψει και στη συνέχεια μπορεί να δημιουργηθούν μύκητες. Ο πρόλοβος θα παραμένει φουσκωμένος και γεμάτος με φαγητό, ενώ το μωρό θα πεθάνει από πείνα και ζύμωση στο πρόλοβο.

Ελπίζω να σας βοήθησα. Για τυχόν απορίες μπορείτε να σχολιάσετε.

Admin
Admin

Posts : 4
Join date : 2016-05-24

View user profile http://parrotmaniagrcy.bestforumlife.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum